Vilshärads Camping

    camping 2008 IMG 8943 DSCN2659 002

 

Ni hittar oss 10 km från Halmstad utmed kusten. Vi ligger i ett vackert och naturskönt område, nära till barnvänlig sandstrand och naturreservat med motionsslingor.

Campingområdet består av gräsplaner avdelade med häckar. Det är 10 ampere el på de flesta platserna alla har CEE uttag och jordfelsbrytare, vi har även en hel del platser med vatten och avlopp. Vi har ett tältområde där det går bra att få både med och utan el, men självklart kan man tälta på alla våra platser om så önskas.

Vi har 18 håls minigolfbana, 2 lekplatser varav en för de lite mindre barnen samt ett lekhus med leksaker och pyssel.  För våra ungdomar har vi ett stort utomhus schackspel, badminton och basket. 

På campingen finns en butik där vi säljer lite livs och diverse annat som kan vara kul/bra att ha. Då vi tycker om närproducerat så försöker vi ha lokala leverantörer så gott det går, pålägg och korv kommer ifrån Korvpojkarna i Halmstad och mejeriprodukterna kommer ifrån Wapnö gård. 
Vi har glassbar/café med glass från vår närliggande glasstillverkare SIA Glass i Slöinge.

Vårt stora servicehus delrenoverades till sommaren 2018, då gjordes det nya duschar och det kom nytt kakel på vissa väggar. Det lilla servichuset håller på att renoveras och kommer öppnas och vara klart till i slutet av maj 2019. 

 

Entre damernas Vilshrads camping Damernas Vilshrads camping 

 

Dusch vilshrads camping 2 Handfat Vilshrads camping 2