CAMPINGEN

En lummig och vacker idyll

Välkommen!

Vi finns på västkusten utmed Kattegattsleden cirka 10 km från Halmstad centrum. Det är bara en kort promenad till stranden och vi ligger granne med Haverdals naturreservat. Vi har ingen stor lekplats, men många andra saker som utomhus schack, boulebana, minigolf och inom gångavstånd finns en hel del andra trevliga saker att göra och se. För mer information tryck här.

Campingområdet består av gräsplaner avdelade med häckar. Alla platser är utrustade med CEE uttag 10 ampere el och jordfelsbrytare, vi har också flertalet platser med vatten och avlopp. Vi har en tömningstation för husbilar och två ställer för tömning av toakasett.

På vårt tältområde kan man få en plats med eller utan el, men självklart kan man tälta på alla våra platser om så önskas.

 

Glasscafe´och Butik

På campingen finns ett glasscafé och liten butik med livsmedel, presentartiklar, campingtillbehör mm. Vi har nybakta frallor varje dag under högsäsongen, på för- och eftersäsong finns det nybakta frallor endast på helgerna.
Under högsäsong kan du köpa frukostpåse att ta med eller äta på vår servering.
Då vi tycker om närproducerat så försöker vi ha lokala leverantörer så gott det går, korv kommer ifrån Korvpojkarna i Halmstad, mejeriprodukterna kommer från Wapnö gård.
Här finns glasscafé med glass från vår närliggande glasstillverkare SIA Glass i Slöinge.
I receptionen kan man hyra cyklar, tandemcyklar och supbrädor.

Historik 

Vilshärad Camping startades 1958 av Ivar Eriksson (Lenas farfar), på 70 talet tog Jan Eriksson, tillsammans med sin hustru Ulla, (Lenas föräldrar) över campingen och drev den sen i 46 år. Sommaren 2017 så köpte vi campingen och är således tredje generationen att driva Vilshärads Camping. Vi fick då vår ratt (se bild) som skulle hjälpa oss styra campingen rätt. En trevlig symbol och det är en riktig ratt som har suttit på en båt en gång i tiden.

Campingen hade från början namnet Vikens camping, men nån gång i slutet på 70 talet eller början på 80 talet så ändrades namnet till Vilshärads Camping.

Bilderna är från 1959, 1962, 1975 och 2008

Vi hoppas ni kommer att trivas hos oss under er vistelse!

Varmt välkomna hälsar Lena och Torgny med familj och personal.

Vilshärads Camping KARTLÄNK
Vilshäradsvägen 24
305 65 Vilshärad
tel: 0731-57 27 17
e-post: kontakt@vilsharadscamping.se