Lediga jobb

Campingbiträde
Tjänsten är en varierande tjänst då vi har reception / butik och glasscafé i samma byggnad. Du ska både kunna serva våra kunder i butiken och glasscafét, men även checka in och ut våra gäster. Man ansvarar även för minigolfen och uthyrning av diverse saker. I tjänsten ingår även daglig städning av servicehusen / receptionen och glasscafét.

Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om att arbeta med folk. Du ska vara noggrann, stresstålig och inte vara rädd för att hugga i där det behövs. Du ska våga ta egna initiativ och ansvar för ditt arbete.
Du ska helst ha fyllt 18 år, prata svenska, engelska och gärna tyska eller annat språk. Du ska kunna räkna (då vi hanterar kontanter) och ha lite kunskap i world och excel.

Städpersonal
Jobbet innebär daglig storstädning av våra servicehus. Vi har 2 stycken servicehus med toaletter, duschar, handfat, kök, avfallsrum, samt ett separat avfallsrum, handikapptoalett och tvättstuga som ska storstädas dagligen.

Vi söker dig som är noggrann och tycker om att arbeta med folk. Du ska vara stresstålig och inte vara rädd för att hugga i.

Vi vill ha din ansökan senast 1 mars 2021

Skicka ditt CV och personligt brev till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vilshärads Camping
Vilshäradsvägen 24
305 65 Vilshärad
tel: 0731-57 27 17
e-post: kontakt@vilsharadscamping.se

f logo RGB Black 58 50pxglyph logo May2016 50px  SCR Svensk Camping logo  Camping Västkust  Visit Halland Logo Staende Svart  Visita logo RGB undertext 500px