Coronaviruset / Covid-19

 

Precis som många andra, följer vi noggrant rapporteringen om Corona och vi kommer självklart att agera och anpassa vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Det är viktigt för oss att både ni gäster och vår personal känner sig trygga med att vara på Vilshärads Camping.

Du som är vår gäst på Vilshärads Camping kommer i huvudsak i husvagn, husbil eller tält. Vi tänker att du kommer med ditt eget boende och kan därför till 100% kontrollera din närmiljö och därmed känna dig lika trygg på campingen som du gör hemma.

Den största delen av alla campingupplevelser sker utomhus – vilket i sig är en stor trygghet. Frisk luft mår alla bra av.

Men för att för att minimera riskerna att smittan sprids och för att säkerställa en trevlig och trygg vistelse hos oss har vi vidtagit följande åtgärder.

Vi har stängt av varannat handfat och diskho, samt byggt utediskar (dessa öppnar dock först lite senare pga kyliga nätter). Begränsat antal gäster i butik och reception.

Utöver den vanliga städningen desinficerar vi alla ytor vid varje städtillfälle.
Vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, osv. Kort sagt alla ställen där man håller eller trycker.

För er trygghet har vi infört extra städrutiner på hela anläggningen som bland annat innebär att vårt servicehus dagligen stängs ner en stund så att alla ytor kan desinficeras.
Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara noggran med att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
Tvål och handsprit finns i våra servicehus så att du kan tvätta eller sprita dina händer.

I övrigt gäller folkhälsomyndighetens rekommendation om mycket god handhygien, att vi håller avståndet till varandra.

 

Vad gäller för Ombokning & Avbokning?

Tills vidare gäller ordinarie avbokningsregler. Skulle de komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi att informera om det. Om du har blivit sjuk kan du som vanligt avboka om du köpt avbokningsskydd men ni behöver inte ha något sjukintyg.

 

Har ni fler frågor eller funderingar är ni naturligtvis välkomna att kontakta oss på 0731-572717 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lena och Torgny med personal.

Vilshärads Camping
Vilshäradsvägen 24
305 65 Vilshärad
tel: 0731-57 27 17
e-post: kontakt@vilsharadscamping.se

f logo RGB Black 58 50pxglyph logo May2016 50px  SCR Svensk Camping logo  Camping Västkust  Visit Halland Logo Staende Svart  Visita logo RGB undertext 500px