Service

Reception
I receptionen försöker vi hjälpa till med det mesta så ni får en trevlig och bra vistelse hos oss. Vi har broschyr material och en gästdator som man kan söka på sedvärdheter och vad som händer i Halmstad och närområdet.
Här finns även första hjälpen material och hjärtstartare.

Reception  entre Vilshrads camping  broschyrer

 

Butik
Förutom reception så har vi en liten butik där man kan köpa lite meijeriprodukter, pålägg, hamburgare, korv och pommes och annat som man glömt eller behöver ha. Här finns läsk, godis, chips och glass. Då vi tycker om det lokala så säljer vi produkter från Wapnö, Hafi och Korvpojkarna.
Vi har även lite presentartikelar, leksaker, hygienprodukter och campingtillbehör.

Butikdisk  Butik campingen  Butiken vilsharadscamping

Butik vilshrad  Campingtillbehr  souvenirer

 

Glasscafé
Här kan ni njuta av glass från SIA glass i Slöinge. Vi har 12 sorters lösglass och vi varierar sorterna under sommaren. Ni kan köpa kulglass i strut eller bägare, men varför inte testa en av våra egengjorda glasscuper. Vi säljer även kaffe, bullar och frukostpaket/bricka.

Glasscafe vilsharadscamping  Uteservering vilsharadscamping  TV rum

Frukostpaket vilshardscamping  Frukostbricka vilsharadscamping  Glasscup

 

Minigolf
Vår minigolfbana har 18 hål och byggdes redan 1962. Det är gammal traditionell betongbana. På golfbanan finns även ett litet loungerum/uterum där man kan sätta sig ner och pausa medan man spelar eller när man spelat klart.

Minigolf vilsharadscamping  Minigolfbanan Vilshrads camping 2  lounge 2

Vilshärads Camping
Vilshäradsvägen 24
305 65 Vilshärad
tel: 0731-57 27 17
e-post: kontakt@vilsharadscamping.se

f logo RGB Black 58 50pxglyph logo May2016 50px  SCR Svensk Camping logo  Camping Västkust  Visit Halland Logo Staende Svart  Visita logo RGB undertext 500px