Vilshärads Camping

    camping 2008 Vilsharadscamping incheckning Vilsharadscamping platser

    Husbilscamping  campinggata Camping i vilsharad

 

Ni hittar oss 10 km från Halmstad utmed kusten. Vi ligger i ett vackert och naturskönt område, nära till kilometrlång sandstrand och naturreservat med motionsslingor.

Campingområdet består av gräsplaner avdelade med häckar. Alla platser är utrustade med CEE uttag 10 ampere el och jordfelsbrytare, vi har också flertalet platser med vatten och avlopp. På vårt tältområde kan man få en plats med eller utan el, men självklart kan man tälta på alla våra platser om så önskas. Vi har speciella platser för er med husbil eller som åker husvagn och bara har markis, dessa platser har gäsyta vilket gör det trevligare när man sitter under markisen och njuter av ledigheten.

På området finns en 18 håls minigolfbana, 2 små lekplatser varav en för små barn och på vår aktivietsyta finns både stort utomhus schack, boulebana samt en stuga för våra minsta gäster att leka i.

På campingen finns en butik där vi säljer lite livs och diverse annat som kan vara kul/bra att ha. Då vi tycker om närproducerat så försöker vi ha lokala leverantörer så gott det går, pålägg och korv kommer ifrån Korvpojkarna i Halmstad, mejeriprodukterna kommer ifrån Wapnö gård och sen har vi ett litet sortiment av Hafis goda produkter.
Här finns glasscafé med glass från vår närliggande glasstillverkare SIA Glass i Slöinge.

 

 

 

 

 

 
 

 

 


 

Vilshärads Camping
Vilshäradsvägen 24
305 65 Vilshärad
tel: 0731-57 27 17
e-post: kontakt@vilsharadscamping.se

f logo RGB Black 58 50pxglyph logo May2016 50px  SCR Svensk Camping logo  Camping Västkust  Visit Halland Logo Staende Svart  Visita logo RGB undertext 500px