Om oss

Vi är en familjeägd camping som ligger lite utanför Halmstad cirka 6 km från Tylösand. Vilshärad har precis som Tylösand en lång fin sandstrand med sina härliga sanddynor. Vi har ett stort naturreservat med Skandinaviens högsta sandkulle. I naturreservatet finns många uppmärkta promenadslingor för den som vill ta en härlig promenad eller en joggingtur. Vilshärad har även en liten naturhamn med båtslip och brygga, här är även prefekt att fiska krabbor eller bada om man hellre vill det. Men Vilshärad bjuder på så mycket mer än natur och hav. Här finns gårdsbutik som säljer närodlat, en klädlada, glashytta där man kan prova på att blåsa sitt eget glas, ett konstgalleri (Dagmar Glemme), fotbollsgolf, padel, långgolf. Jag har säker glömt något, men som ni förstår så finns det mycket att erbjuda både för stora och små besökare.

Vilshärad Camping startades 1958 av Ivar Eriksson (Lenas farfar), på 70 talet tog Jan Eriksson med sin hustru Ulla (Lenas föräldrar) över campingen och drev den sen i 46 år. Förra sommaren 2017 så köpte vi campingen och är således tredje generationen att driva Vilshärads Camping.

Camping hade från början namnet Vikens camping, men nån gång i slutet på 70 talet eller början på 80 talet så ändrades namnet till Vilshärads Camping.
Vi har många trogna gäster som har bott här både i 20 och 30 sommrar, vi har även ett par som har varit gäster på campingen sen 1959 vilket är helt otroligt roligt och vi hoppas de kan komma många fler somrar och gästa oss.

Så här lagom till campingen fyller 60 år så håller vi på att renovera servicehuset, det kommer bli nytt kakel i duscharna och de gamla myntautomaterna byts ut till kortläsare. All el på hela området byts ut till de nya CEE utttag. Sen kommer vi även att renovera vår minigiolfbana som byggdes 1962 och fortsätta göra miljön runtomkring mysig och välkomnande.

Välkomna hälsar Lena och Torgny