Bra att veta

Receptionen är öppen varje dag kl. 08.00-22.00 under högsäsong. Under för- och eftersäsong gäller andra öppettider. Se anslag i receptionen eller här under menyn Campingen / Våra öppettider.

Utcheckning senast kl.12.00. Vid senare utcheckning debiteras ny dygnsavgift om inget annat avtalats. Under lågsäsong och er plats inte är bokad av någon ny gäst får ni gärna stanna längre utan att vi debiterar ny avgift, men hör med oss i receptionen först om vad som gäller för er plats.

I tält och husvagn får endast de bo som anmälts vid ankomst.

Bilen ska parkeras inom tomten.

Vattennycklarna får inte sitta kvar i kranen.

Respektera hastighetsskyltning 10 km/h inom campingområdet.

Under högsäsong är bommen är stängd kl. 23.00 till 07.00 – och då råder nattro. Efter kl. 23.00 ber vi er parkera bilen på parkeringen utanför campingen. Skulle något akut hända under natten så ring vår vakt på 0709-761122. I speciella fall lämnar vi även ut grindkoden så ni kan komma ut vid akuta fall. Under lågsäsong gäller andra tider för grinden, se anslag på grinden eller under menyn Campingen / Våra öppettider.

Köken är stängda mellan kl. 22.00 – 08.00.

Säkerhet: Det ska vara minst 4 meter mellan vagnarna. Elkablar ska vara godkända och ej skavda. Se mer information under menyn Om oss / MSB Brandsäker camping.

Engångsgrillar ej tillåtna, inga grillar direkt på marken pga brandrisken. 

Vattenposter, sopcontainrar och servicebyggnader är inga lekplatser.

Att kasta och sparka boll bland tälten och husvagnarna kan inte accepteras, hjälp barnen att hitta platser som är lämpliga för lek och bollspel.

För allas trevnad. Hjälp oss hålla campingen ren och skräpfri.

Busshållplats finns i angränsning till campingen. Bussen går en gång i halvtimmen under dagtid. På kvällar och helger går den en gång i timmen. För tider se anslagstavlan vid receptionen.

Hundar är välkomna, men ska vara kopplade och rastas utanför campingområdet.

Det finns möjlighet att duscha av er hund vid receptionen.

För dig som är rörelsehindrad har vi eget badrum med dusch och toalett. I badrummet har vi två olika modeller av stolar som ni kan använda när ni ska duscha. Säg bara till i receptionen när ni checkar in för att få nyckel som ni sen har under hela er vistelse hos oss.

I skötrummet finns en barnstol att låna - ställ bara tillbaka den när ni lånat klart.

I receptionen kan ni köpa surf för Telias Wifizon
I receptionen kan ni även byta kylklampar. (4 kr/st för de små och 5 kr/st för de stora)
I receptionen bokar ni även tid för tvättmaskin och torktumlare
I receptionen kan ni kontrollera ert saldo och ladda ert duschkort